Darin MalmaMarken 30 Juli

Klockan ringde 03.30 och vi snoozade till klockan stod 04.00 då vi var tvugna att gå upp. Vi gjorde klart det sista innan det var dags att gå till bussen. Bussen gick 05.33 och vi var framme i Malmköping vid halv sju. På vägen dit möttes vi av ett av regnets spår, nämligen en översvämning på vägen. Vet inte säkert hur mycket vatten det var på vägen, men man såg kanske tre-fyra decimeter av reflexstolparna brevid vägen. Bussen körde ändå genom "sjön" och vatten läckte in i bussen. Jag kan inte säga hur mycket vatten det var, ni får kolla på en av bilderna och uppskatta själva hur mycket vatten det var.
När vi sen kom fram till scenen var det att lägga ut en regnponcho som vi hade med oss för att sitta på då vi visste att det skulle vara blöt i gräset.
Vi hade inte ätit frukost hemma, så det var det första vi gjorde. Det kom en gubbe fram till oss och började prata lite, han jobbade på marknaden. Han kände igen mig från förra året.
Runt åtta kom en tjej fram till oss, hon kom från SR och ville såklart prata med oss när hon lite senare skulle sända direkt från marknaden. Halv nio ungefär var det dags att vara med i radio för första gången denna dag. Senare på dagen kom det fram en och frågade om det var vi som hade varit med i radion på morgonen, och det var det juh..
Det var hyfsat dött under dagen, vi snackade och skojade lite med dom som riggade scenen m.m. Vi tog en sväng på marknaden, men hittade speciellt.
Någon gång runt halv fyra var vi med i radio igen. Det var också SR, men denna gång var det för Eftermiddag.
Vädret under dagen var väl sisodär, ena stunden var himlen blå, andra var det mulet och ibland t.o.m. regn.. Men det spöregnande i allafall inget.
Sandra och Kalle kom vid halv fem, men drog nästan lika snabbt. Dom skulle gå en sväng på marknaden.
Folk framför scenen var det dåligt med tills Darins band kom runt halv 5 - sex. Darin själv kom strax innan åtta då han tidigare på dagen hade varit i Helsingborg med Nickelodeon.
Jag och Ronjjah fick en liten chock när vi fick se Nisse. Har ha dissat E.M.D.?? Han kollade väldigt mycket på mig medan han fixade sina trummor.
När det väl började dra ihop sig blev trycket hårdare, det gällde att stå på sin plats om man ville behålla den. Sen var det äntligen dags för Darin att kliva på scenen, dock typ 10 minuter senare. Men huvudsaken var att han kom. Under spelningen hade jag och Ronjjah väldigt roligt, vihoppade, vi sjöng, vi skrek och vi hade väldiiigt kul. Kameran gav jag till Sandra så hon fick ta lite kort. Jag fick ögonkontakt med Darin ett par gånger. Ronjjah sa att Nisse också kollade på mig en del, jag såg det dock bara någon enstaka gång.
Efter spelningen "snodde" jag Darins vattenflaska som stod på scenen. Han hade ingen signering tyvärr, men medan dom gick tillbaka till det hus där dom hade sina grejer, fick vi tag på Nisse. Han signerade en av Darins skivor och även autografblocket tack vare Sandra. Jag fick en kram av honom och han fick en rosa ros av mig so jag fick tag på vid scenen. Vi hann också få tag på Franz som spelar keyboard. Han var väldigt lik Nils från Idol, i allafall när han log. Han fick också signera Darins skiva och autografblocket. Han fick vi förutom en kram även ta ett kort med. Kortet på mig och han blev konstigt, så vi får se om jag bjuder på den eller inte.
Vi tog en sväng förbi scenen innan vi mötte upp Kalle. Där fick jag tag på Franz och basistens vattenflaska. Basisten som också kollade på mig en del och log.
Sandras pappa var snäll och hämtade oss i Malmköping. På vägen hemfick vi åka en omväg för den där översvämmningen som vi tidigare på morgonen hade fått åka igenom. Dom hade stängt av den biten av vägen.

Denna dag var väldigt bra, trots det konstiga vädret. Man på MalmaMarken är det ALLTID bra, Dom som jobbar där är sociala med oss, dom lägger lite kommentarer då och då, dom skojar och skämtar och ger oss lite information om när artisten/artisterna kommer m.m. Så dom får verkligen tummen upp jämfört med andra ställen vi har varit på. Dom på Malma är BÄST! :D

Nu kommer lite bilder från dagen/kvällen :)


Ronjjah tidigt på morgonen :)<3


Ronjjah framför scenen :)<3


Jag och Ronjjah, bilden är hämtad från SR hemsidan :)<3


Darin :)<3


Darin :)<3


Darin :)<3


Darin :)<3


Nisse :)<3


Franz och Ronjjah :)<3

Kommentarer
Postat av: Ronjjah

Saknar dagen!!

2010-08-10 @ 15:09:46
Postat av: Pia.

jag ville ju också vara där men men....jag ska köpa hans skiva som kommer den 18/8...vill bara säga en sak DANNY!!!!!!

2010-08-10 @ 17:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0