Sommarkrysset 7 Augusti

I lördags var det dags för mig och Ronjjag att kolla på Sommarkrysset. Enligt mig var 4 av 5 artister bra, den ändå som jag inte riktigt gillade var Oskar Linnros.
Men dagen började med att jag åkte tåg till Stockholm för att där träffa Ronjjah. På tåget höll jag på att somna, shit va trött jag var..
När jag hade träffat Ronjjah, var det att springa till bussen. Vi hann, men vi var väldiiigt anfådda. Väl framme på grönan hittade vi en bra plats, så där satte vi oss. Regnet kom ganska snart, och det slutade aldrig.. Vi blev dyngsura av allt regn, det regna genom regnkläderna jag hade på mig. Det slutade med att jag och Ronjjah gick och bytte och köpte en varsin regnponcho.
Under dagen hände det väl inte så mycket, vi försökte hålla humöret uppe trots allt vatten.. Jag hade 3-4cm djup vettenpöl precis vid fötterna, så blöt var man!
Under genrepet hände det inte så jättemycket, men lite hände. Regnet gjorde så att alla artister stannade uppe på stora scenen utom ett gäng, och det var Lovestoned. Pär hoppade eller vad han gjorde i vattenpölen som var precis brevid mig, så jag blev blöt (fast jag var juh reda dyngsur). När dom stod och snurrade paraplyna precis bakom mig och Ronjjah fick i allt i nacken.. Men som tidigare, det gjorde inget vi var redan blöta. Jag fick även läsa en ledtråd, dock bara en del av den.. Hela var med i direktsändningen sen.
Mellan genrepet och direktsändningen fick jag i mig en hamburgare. Annars var det dåligt med mat den dagen..
Innan direktsändningen slutade det regna som tur var. Ni som kollade på Sommarkrysset vet att jag syntes en hel del. Jag fick också läsa en ledtråd. Rad 5, tre bokstäver. Babianen är ett sådant djur. Hahah, som tur var läste jag inte fel trots att Sandra (Tommy) sa att jag gjorde det. Precis innan Lovestoned skulle sjunga delades badbollar ut och jag fick en. När Lovestoned sedan sjöng fick jag ett svart paraply av Robert, jag tyckte dock att jag kunde ha fått det lite tidigare på dagen haha. När dom sedan i slutet av låten gick dom förbi mig, och då "slog" jag high five med Pär, eller jag vet inte riktigt om det blev en high five. Jag fick också svara på Hey up, hos både Pär och Robert. När dom sedan skulle gå tillbaka fick jag en "high five", likadan som den tidigare. Jag fick en blomma av en av tjejerna som dansade till Broken Door.
Direkt efter sändningen kommer det fram en tjej och frågade om jag gillade Lovestoned, och jag svarade ja. Hon ville då att jag skulle vara med i en dokumentär eller vad det var hon gjorde om Lovestoned. Jag fick svara på lite frågor och hälsa något till dom. Jag kommer inte ihåg allt jag sa, så det blir spännande att se resultatet i höst.
Efter det gick jag fram till Ronjjah som hade gått fram till scenen. Där framme fick vi tag på Sanna Nielsen, Ola, Tim och hela Lovestoned. Jag fick en kram av Robert och fick även ta kort med honom. Han sa åt mig att komma upp på scenen, men jag hade blöta kläder, det var halt och högt så jag kom inte riktigt upp. Men då sträckte han ut sin hand och drog upp mig. Bilden blev dock inte bra, mitt hår täcker halva mitt ansikte.. När Pär var en liten bit i från oss, hörde vi att han sa att han bara hade två kort kvar. Både jag och Ronjjah ropade på honom, han svarade att han skulle spara det sista till oss. Sagt och gjort, när han bara hade ett kort kvar kom han till och satte sig på huk framför oss och frågade vad jag hette. Jag svarade och han sa att det var speciellt kort då det var det sista. Ronjjah som aldrig kan vara tyst sa att vi två hade chattat på msn. Han svarade att han kände igen mig.. Jag frågade om vi kunde ta ett kort tillsammans, då svarade han "Vi ska ta många kort tillsammans". Han satte kanske mer la sig ner på scenen och tog ett kort med mig. Han tyckte inte det var skönt att sitta så, så när Ronjjah skulle ta kort med honom satt han på huk. När han skulle signera ronjjahs skiva lånade han min penna. Han fick då skriva i mitt block igen, och då råkade han göra ett konstigt hjärta. Men det var juh ett alldeles specielt sådant. Sen var det att gå till pappa som väntade på oss utanför. Jag hade helt glömt bort att Pär fortfarande lånade min penna, så den fick han eller nått. Efteråt har jag fått reda på att han letade efter mig för att lämna tillbaka den men hittade inte mig. Men vad gör en penna, det finns nya att köpa. Det är marknad snart igen och då ska nya inhandlas!

Denna dag var bra, trots allt regn! Vi var glada ändå, men det var riktigt skönt att komma hem och ta på sig torra kläder! Men tack till alla som gjorde dagen bra, trots regnet!! :D

Nu kommer lite bilder :)


Ola innan han åker upp i Fritt Fall :)<3


Ola efter att han har åkt Fritt Fall :)<3


David och Ola efter att dom har åkt Fritt Fall :)<3


Sanna Nielsen :)<3


Sanna på scenen :)<3


Ingen kommentar..


Ingen kommentar..


Ola på scenen :)<3


Broken Door :)<3


Oskar Linnros :)


Lovestoned :)<3


Lovestoned :)<3


Ola :)<3


Tim :)<3


Ola trampade på mina saker och mosade en av min blommor XD <3


Jag och Robert kramas :)<3


Robert :)<3


Elena :)<3


Jag och Pär :)<3 INGEN KOMMENTAR PÅ HUR JAG SER UT!!


Jag och Pär :)<3 Ingen kommentar på mig här heller!!


Pär :)<3


Stora fick jag, lilla hittade jag :)


Badbollen och paraplyt jag fick :)


Sanna signerade :)<3


Sanna signerade :)<3


Ola signerade :)<3


Ola signerade med en dålig penna :P <3


Tim signerade :)<3


Robert signerade :)<3


Elena signerade :)<3


Emelie signerade :)<3


Pär signerade med sin gula överstrukningspenna.. :P <3


Pär signerade. Det alldeles speciella hjärtat :)<3


Allt jag fick signerat av Lovestoned :) Även Lovestoned-klistermärken :)<3


Kommentarer
Postat av: Korven

hahahaha jag har mycket att kommentera på dina flum bilder :D <3 Emma och Robert pussas inte kramas :p Emma vågar inte berätta att de är tsm :p Du behöver inte dölja det lilla Emma :D

Plus att de kanske ska gifta sig oxå :P Tack och hej leverpastej :) <3

2010-08-13 @ 01:11:47
Postat av: Tobbeh

HAhahaha :D Fan va jag diggar Korven :D Han/hon har rätt iallfall :D Du borde nog gifta dig med honom och sedan blir ni en lycklig familj ^^

2010-08-13 @ 21:46:29
Postat av: Pia.

Tänk vad mycket roligt du kommer att missa om du sommarjobbar nästa sommar....

2010-08-15 @ 12:10:58
Postat av: Ronjjah

Shiiit asså vad jag saknar dagen!

den kunde ju inte bli bättre!!<3333

Fast ändå så var det lite jobbigt haha ;) <4

2010-08-16 @ 01:17:20
Postat av: Ellie

Låter som du hade det riktigt trevligt! :)

2010-10-06 @ 21:17:57
URL: http://itsellie.webblogg.se/
Postat av: Anonym

hej ! jag var också där den dagen ! fasst vi åkte hem på kvällen . men vi kolla påjjenrepet ;)

vilket samman träffadnde :D

2010-10-12 @ 12:31:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0