Kevin Borg besöker Rix MorronZoo imorgon

Imorgon blir det att gå upp tidigt, för någon gång efter 07.30 kommer Kevin Borg att besöka Rix MorronZoo :) Han kommer där sjunga Sunrise i en akustisk version, och detta vill man juh inte missa! ;D
Om du inte redan har köpt Kevins singel kan du göra det här på Itunes :)
Imorgon ska jag tillbaka till arbetsterapeften, får se hur det går.. Ska då också ha min tumme tejpad, så det blir att gå upp tidigt.. Fast det skulle jag i allafall gjort för att lyssna på Kevin ;)
Direkt efter af, blir det att åka till tågstationen och hämta RONJJAH! :D<3
Nepp, nu ska jag äta klart min frukost :)

Års-dag hit o års-dag dit

Nu har det hänt lite sen sist, eller jag hänt och hänt vet jag inte.. Men jag har haft fyra olika "årsdagar" nu.
24 Juni 2007, räknar vi som Sandras och min dag :) Så igår hade vi då 4-års dag som vänner! :D Det har varit fyra år som känts som tio, i allafall med tanke på allt vi har hunnit gjort tillsammans! Och jag kan säga att jag inte ångrar något, och det har varit allt från skidresor till timmar på en gräsmatta tillsammans :D
24 Juni 2007, var även den dagen jag såg/träffade Danny och Erik för första gången. Så det var alltså 4 år sedan den dagen. Så det var alltså här jag och Sandra blev vänner på "riktigt", sittandes framför en scen och vänta på Danny och Erik :D
25 Juni 2009, var den dagen då jag träffade underbara Ronjjah (länk till hennes blogg). Två år, ja två år som känt som längre! Vi har hunnit med mycket skoj, men har VÄLDIGT mycket kvar att göra ;D

25 Juni 2009, var juh också dagen då Michael Jackson gick bort, R.I.P. :'(
Jo jag har juh bytt header också, och denna gång var det faktiskt jag själv som gjorde den :D De tidigare har Annelie (länk till hennes blogg) gjort till mig :)
Sandra :D<3
Ronjjah :D<3

Hoppas alla ni har haft en mysig midsommar :D

Bryan Adams

Japp, då ska jag försöka slänga ihop ett inlägg om konserten med Bryan Adams :)

Jag vet inte riktigt vad klockan va men jag åkte tåget själv upp till stockholm och tog mig sedan bort till Grönan. Väl inne där släppte dem inte in oss ända fram till scenen, där stod nämligen en skylift o ett kravallstaket runt den..
Som sagt så åkte jag upp själv, men efter ett par timmar i värmen började jag snacka med en annan tjej där som också va där själv. Vi "packtade" ihop om hur vi skulle få bra platser framme vid scenen när de väl släppte in oss ända fram. Detta gick väl sådär, men jag hamnade längst fram och hon precis bakom mig. Timmarna gick och vi började snacka med de som satt brevid oss, så från att åka själv upp till att ha fyra "kompisar" där o snacka med är rätt duktigt tycker jag ;)
När konserten väl började svävade jag på moln! J*vlar va han är bra!!
Bara för att jag sitter här och skriver om konserten började min dator spela Everything I Do :') då kan jag juh passa på och berätta att när Bryan körde Everything I Do höll jag på och dö, okej inte riktigt, men shit asså! Det kan jag säga är mitt BÄSTA konsertminne EVER!! Det är en låt som jag har lyssnat på sålänge som jag kan minnas, och iförrgår stod jag, längst fram och hörde och såg Bryan Adams sjunga den live! Det går inte att beskriva :'D Jag kände bara LYCKA!
Heaven va också ett av de bästa jag har upplevt eller vad man ska säga ;)

Det sägs att vi va 15 000 i publiken, men om jag ska va ärlig tror jag inte det, men jag kan ha fel.. Grönan får inte släppa in mer än 15 000, så det är väl därför den siffran är satt på konserten.. Men jag kan nästan inte ens nu fatta att av ca 15 000 i publiken stod jag LÄNGST FRAM och kollade på BRYAN ADAMS!

Konserten höll på drygt 2h och efter det gällde det att hitta pappa, vilket jag gjorde!? :) när vi var på väg till bilen stod det en kille utanför Grönan och sålde Bryan-tröjor. Inne på själva Grönan kostade det 200:- men jag frågade han där ute, där såldes dem för 100:- så då slog jag till ;)

Vi stannade på donken påväg hem och åt, och sen va vi hemma efter 00.00 någon gång. Igår gick jag upp 06.50 och var gaaalet trött, men som jag tidigare har sagt så var det värt ALLLLLLT!! :D

Dagens bästa var lätt Everything I Do, Heaven och Summer of '69 :D Please Forgive Me, I'm Ready och Here I Am tyckte jag också väldigt mycket om! :D

Nu vanligtvis brukar det komma bilder från konserten, men inte denna gång och inte framöver heller på ett tag tyvärr.. Ni kanske vet det redan, men igår upptäckte jag att en tjej tagit en av mina bilder och satt in sitt ansikte istället för mig på den. Bilden föreställde mig och Danny. Jag tycker verkligen inte att det är okej och när jag bad henne ta bort den från facebook (hon har den som profilbild) svarade hon bara att hon vägrade. Hon sa även att mitt sinne för humor ligger på noll som alla andra tjejer från Sverige och även att Sverige är en irriterande nation.. Själv kommer hon från Polen. Så nu har jag bestämt mig att under sommaren kommer jag inte lägga upp bilder från konserer jag är på..

För att inlägget inte ska vara helt bildlöst lägger jag in en bild som jag älskar<3


Somarlooooov!!

NU ÄR DET SOMMARLOV!! :D

De flesta kanske vet det redan, men jag var juh på BRYAN ADAMS igår :'D Shit asså, kan inte beskriva med ord hur lycklig jag va! Ska försöka, elr okej jag ska göra ett inlägg senare om gårdagen :)


Upptäckte idag att en tjej har tagit en bild på mig och Danny och satt in hennes ansikte istället för mitt, hm hur tänker man då?? Det är lite skrattretande, men jag tycker fortfarande inte det är okej!! Hon har dock erkänt att hon photoshopat bilden så, men iaf... Hennes förklaring till att hon gjorde det var att dom inte själv hade tagit en bild med Danny, men vad ger henne rätten att ta min bild o sätta in hennes ansikte!? Ne jag blev irriterad o detta slutar med jag tydligen måste skriva namn över de bilderna oxo..Ne nu ska jag tänka positivt o njuta av SOOOOOOOOOOOOOOMMARLOV!! :D


Mini sommarlovet

Ja, vad ska man säga, vilken värme det har varit dem här dagarna.. Jag har verkligen inte haft ork till något när det är så här varmt. Sitter på mitt rum nu och när jag kollar på termometern visar den 29.2! Det är helt galet, så det blir väl en natt till i andra rummet (Jag ska byta rum, så ibland går jag över dit o sover..). Det går verkligen inte att sova när det är 27-28 grader på rummet.. haha i natt när jag skulle sova va det lika varmt, men då la jag ut ett täcke på glovet o la mig och sov där, inte lika mjukt som sängen men somna gjorde jag :)
Men man ska inte klaga på värmen, trots att det är lätt att göra det..

Jag har nu varit ledig sen i torsdags, så det har blivit ett mini sommarlov eller något sånt ;) Trots värmen har jag gjort lite nytta dessa dagar :D I torsdags slöade jag bara, men i fredags städade jag mitt rum. Det behövdes kan jag säga ;) Sen i lördags fyllde min bror år så då var det kalas här. Vi firade även pappa som fyllde förra veckan.

Jag har också gjort lite småpyssel på rummet, såsom lägga in alla papper jag fått i skolan detta år i en pärm :) Mycket papper har det blivit hah..

Idag har det varit en riktig slöar dag, har inte haft ork till något. Men lite nytta kan jag göra nu ;) Jag kan berätta att Kevin Borg släppte sin nya singel Sunrise idag på Itunes. Så jag tycker att du ska gå in där och köpa låten för endast 9kr :D Det finns även en remix på låten för 9kr den med. Kevin är en helt otrolig artist som är värd ALL FRAMGÅNG han kan få! Detta kan just DU hjälpa till med genom att köpa låten.
Kevin är MKT mer än bara en artist, han är en artist som bryr sig om sina fans, han är galet omtänksam och helt underbar! Ni som inte har träffat honom har missat något, därför tycker jag att ni ska nästa tillfälle som dyker upp och träffa honom! Du kommer inte ångra dig ;)

Ne tänkte avsluta detta inlägg med att säga att jag läääängtar till sommarlovet! :D


Skivomslaget till singeln SUNRISE

RSS 2.0