Jag lever i en dröm! :')

Rubriken till förra inlägget var egentligen till denna, men aa nu kan jag berätta varför jag lever i en dröm! :D

Som många kanske vet var jag och kollade på Danny och hans turnépremiär på grönan i fredags. Jag gick i skolan till 13.40 och tog då 14.14 tåget upp till Stockholm. Edvina klev på i Läggesta, då började det kännas vad vi skulle göra :D

Uppe i Stockholm tog vi oss till Sergels Torg och tog spårvägen till Grönan. Väl där införskaffade jag Gröna Kortet, alltid bra att ha ;)
Framme vid scenen fick vi plats längst fram liiite på sidan vilket visade sig vara bra :D Det var dock väldiigt lite folk vilket förvånade oss. men vi satte oss där och självklart lyssnade vi på RixFm som Danny gästade ;)

Jag tror jag åt världens goaste dounats där, tror faktiskt ALDRIG jag har ätit en sån god som där! Det var en dounat som först va sockrad, sen ett tjockt lager med vaniljglasyr och sen lakritsströssel på. Den kommer bli så att så fort jag kommer dit ska jag äta en ;D

Självklart hade vi inte vädret med oss -.- Regnade gjorde det en hel del, så det slutade med att jag sprang iväg och köpte två pnchos till Edvina och mig. Vi la då våra väskor under paraplyt så inte dom skulle bli blöta. Vi ställde då oss bakom/framför vet inte va man säger, men ni kanske fattar, väskorna låg mot kravallstaketet och vi bakom väskorna ;) Det var då två tjejer som passade på att ställa sig brevid våra väskor, men det fick de ångra efteråt.. När vi väl ställde oss där började de trycka på oss, och vi bad de sluta. En av de svarade bara att hennes kompis också skulle få plats!? Hallå, om man vill få plats längst fram ska man komma i tid för det också!! Jag kan inte påstå att jag var snäll då, jag blev lite dryg av mig.. Men lite borde man juh kunna tänka själv, men tydligen inte..!?

När klockan sen slog 20.00 kom Dirty Loops och spelade någon låt, sen kom kvällens höjdpunkt - Danny the boi! :D
Han började med Set your body free som fick igång hela publiken. Han körde även gamla godningar som Toko och If Only You. Några EMD-låtar slank in också. När han skulle köra Babby goodbye tog han upp Erik och Mattias som också befann sig på grönan. 

Men det är en HELT ny Danny man fick se! :O J*vlar va han har utvecklats!! Det går inte att beskriva vilken upplevelse det var att se han, vilket hans, vilken utstrålning, vilka känslor, vilken energi :O Det är helt magiskt!! Så till er som kankse inte hade tänkt kolla på Danny i sommar eller ni som är osäkra, ni MISSAR något om inte inte kollar in denna underbara kille i sommar! Det är en upplevelse som ni sent kommer glömma<3

Danny fick syn på mig ganska fort kollade på mig ett par gånger :) Han är för underbar! Men när han sjöng In your eyes kollade en in i mina ögon, pekade på mig och sjäng "In your eyes, In your eyes, I am home" :') Han är helt j*vla underbar!! :')<3

Efter konserten passade vi på att gå och hälsa på Erik och Matte som gick ner för VIP-hyllan. Påväg dit såg vi Sarah Dawn Finer, Patricia (Dannys mamma) och Leandro (Dannys brosa).
Edvina passade på att tacka Erik och Matte för hjälpen med arbetet. Tror båda kände igen oss :) Edvina började snacka med Matte, sen såg han mig stå bredvid och sa Heej och sen frågade han hur det va med mig :D Så söt så ;)
Fick även ta ett underbart fint kort med honom, tror det är de bästa jag tagit med honom :D<3

Sen gick vi och ställde oss i kön till signeringen, och låååång va den.. Jag fick syn på Bobby och Sandra Dahlberg, så jag drog med mig Ankan och gick fram och tog kort tillsammans med dom :)
Sen gick jag och ställde mig framför Danny och tog lite kort på honom. Så söt han är med småbarn som kommer fram. Det var till en tjej han frågade varför hon va så söt :') Kan man bli gulligare?

När vi väl kom fram frågade han direkt Edvina hur det gick med arbetet :D Så han kände igen oss i allafall :)
Han signerade In the Club och Rewind :) Fick även ta ett kort tillsammans med han :D

Sen bar det av till spårvägen och centralstationen, och sedan till tåget. På parrongen kollade jag min mail, fick mailet som avslutade dagen på det perfekta sättet! Jag hade fått mail om att jag var med i Kevins Street Team :'D det är helt sjukt, detta ger flera förmåner, bl.a. gratis inträden till konserter, backstage-pass :D Jag har redan träffat honom "backstage", eller ja en träff själv tillsammans med han och Ninath (in och läs hennes blogg, det är mycket spännande hon skriver om).

Det känns som om jag lever i en dröm, först en vecka som gick min väg plus lite till, en underbar konsert med Danny, träffa Matte och Erik och avsluta dagen med att få veta att jag ingår i Kevins Street Team! Detta går inte att beskriva :')<3

Tänkte bjuda på lite bilder från dagen :) Kommentera gärna :D


Danny :)<3


Danny :)<3

 
Danny :)<3


Danny :)<3


Danny :)<3


Danny :)<3


Danny :)<3


Danny :)<3


Jonah och Danny :)<3 
ÄLSKAR ljuset i bilden ;)


Mattias :)<3


Mattias, Danny och Erik :)<3


Erik :)<3


Danny :)<3


Danny :)<3
ÄLSKAR hans energi! :D


Danny :)<3


Danny :)<3


Danny :)<3


Danny :)<3
ÄLSKAR ljuset i denna bild också! :D


Danny :)<3
En bild jag verkligen ÄLSKAR!! :'D<3


Bobby, jag och Sandra :)<3


Danny och jag :)<3


Mattias och jag :)<3


Bjuder även på en bild på mig och Kevin från träffen med honom :)<3


Jag och Kevin :)<3


Nu har jag varit liiiite elak, jag har några bilder som jag inte publicerat som jag älskar. Men vem vet, dom kanske kommer ut dom med någon gång ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0