MINNE: E.M.D. MalmaMarken 25 Juli 2008

Idag är det exakt 2år sedan jag, Sandra, Pia och Frida var och kollade på E.M.D. på MalmaMarken i Malmköping. Den gången var faktiskt den bästa än sålänge :) Vi hade så sjukt kul och det har verkligen blivit ett minne för livet! :D

Allt började med en tidig morgon, vaknade halv 4 men gick inte upp fören 04.10. Jag tror bussen gick 05.45 elr där omkring, och framme i Malmköping var vi halv 7. Det var alldeles dött när vi kom dit, men det var inte konstigt..? Vi la ut våran filt och börja äta frukosten som vi hade med oss. När vi satt där och åt våran frukost tyckte vi att scenen såg väldigt risig ut, det var massa skräp på den, och vi tyckte att den såg allmänt ful ut. Så efter frukosten gör vi något åt de, vi går upp på scenen och börjar städa xD Det måste juh vara fint om killarna skulle uppträda där! När vi sedan sitter på våran filt igen kommer arrangörerna till MalmaMarken fram och säger att killarna inte ska uppträda fören 8 på kvällen, vilket vi redan visste. Dom tyckte att vi skulle gå till stranden som låg 400m bort och bada istället, men det tyckte inte vi så vi satt kvar där och väntade. Vid 8 kom Pia och Frida :) Frida hängde med oss upp på scenen och vi hade så roligt tillsammans där, vi skrattade och sjöng och flummade väldigt mycket.
Arrangörerna kom sedan tillbaka och vi klagade på att plankor/skivor eller vad det nu var som scenen var uppbygd av var lösa. Så dom fick hämta skrivdragaren(???) och skruva fast skivorna, klart att killarna skulle ha en säker scen! :) Han sa då också att det var synd att dom redan hade fixat blomtjejer.. Mer sa han inte?
Någon gång mellan 09.30 och 10.00 kom det fram en fotograf till oss och frågade var vi var ifrån. Vi svarade och hon blev glad för det svaret vi gav henne. Hon kom nämligen från Eskilstuna Kuriren och ville göra ett repotage om ett par fanatiska E.M.D.-fans från trakten, och vad passade då bättre än vi som var där och att vi kom från Eskilstuna/Strängnäs? Veronica som hon hette va med oss hela dagen och fotade allt vi gjorde, och ställde massa frågor. Det var faktiskt ganska kul att hon hängde med oss, fast jag kan juh säga att jag tycker synd om alla kändisar som blir jagade av fotografer. Att bli fotad när man satt och åt var inte speciellt roligt, men som tur var kom inte dom bilderna med i tidningen :)
Vi fick också våran banderoll vi hade med oss upphäftad på scenen :) Det var Veronicas förslag att dom skulle häfta upp den, så det gjorde dom :)
Arrangörena gav oss lite insideinformation, ne men vi fick veta när killarna skulle komma dit och vad dom skulle göra då och lite så :P
När killarna kom drog dom ner till stranden och badade, och när dom kom tillbaka var Danny så söt. Han hade en handduk på huvudet, och en runt kroppen. Mattias var på väg tillbaka till något hus som dom hade sina grejer i och så, men vi hann då få tag på honom. Vi fick ta några kort tillsammans med honom. Han skrev också sin autograf på våra armar. Han tyckte att det var imponerande att vi hade suttit där sedan halv 7 när han fick reda på det. Han fick också reda på av Veronica att det skulle göras ett repotage om oss och det tyckte han lät roligt :)
Danny och Göken stannade kvar på gräsmattan som mot kvällen fylldes med folk som kollade på deras uppträdande. Danny och Göken la sig och solade och hade ganska roligt där tror jag, Danny hade uppe sin telefon och tog lite kort m.m. Det roligaste var att ingen gick fram till dom, dom fick ligga där och sola helt ostört. Tror ingen riktigt vågade, alla samlades istället runt dom och många hade sina kameror uppe och tog kort på dom. Tillslut var det två tjejer som gick fram och ville ta kort tillsammans med Danny, och det fick dom. Jag och Sandra gick då fram till honom, men då drog han.. Men vi hann ikapp och fick ta kort tillsammans med honom. När han hade dragit kom Göken efter och vi frågade om vi fick ta kort tillsammans med honom, men det ville han inte just då. Det skulle få bli senare tyckte han, han ville inte vara nybadad sa han och drog handen genom håret.
Sen hände det inte så mycket innan spelningen började. Under spelningen hände dessu mer istället. Mot slutet började allt snurra för mig, jag höll på att svimma kändes det som. Det läskiga var att jag aldrig hade vart med om det tidigare, så jag var nog mest rädd. Jag fick kontakt med Frida, fick hålla min hand på hennes axel för att inte ramla. Tårarna började rinna ner för mina kinder, men jag tror det var för att jag var rädd. Vakterna som stod framför kollade på varandra och kollade på mig. Så höll dom på ett tag, dom bara glodde! Usch..
Mattias skulle ge bort sin vattenflaska och självklart sträckte jag min hand som alla andra också gjorde. Jag var dock en liten bit ifrån där han sträckte ner flaskan, men sen ser jag hur han lyfter den och ger den till mig. Det var lite vatten kvar i den, och det tyckte både Sandra och Frida att jag skulle dricka, men det gjorde jag inte. Jag tog saften vi hade i väskorna istället. Det snurrade fortfarande lite, men inte lika mycket som tidigare. Vattnet som var kvar i flaskan bestämde jag mig för att kasta upp på Erik. Han hade nämligen tagit sin flaska och slängt ut vatten på oss i publiken, så jag gav igen lite bara.. xD Jag träffade hans ben och han blev blöt, vilket syntes väldigt tydligt på hans gråa byxor. Efter ett tag sätter han sig på knä framför mig och vi är ett gäng som sträcker upp våra händer mot honom. Han tar min och håller den ett tag. Efter spelningen får Sandra Mattias blommor.
Alla gick till sidan av scenen för att träffa killarna när dom skulle gå ner för trappan, men det gjorde inte vi. Jag orkade inte trängas med alla efter att jag höll på att svimma, huvudet var inte riktigt med än.. Så vi stod kvar framför scenen och då kom Danny fram och började prata lite med Pia. Han ser då att jag är ledsen och tar då min hand och håller då om den eller hur jag ska säga. Sen upptäckte alla att han var där och dom kom dit, och vi backade då. Jag hann få en autograf på min arm av honom innan vi backade. Jag och Sandra gick till baksidan av scenen och hoppades på att få tag på Göken som vi fick tillsist :) Han ställde upp på kort och en kram. Jag hade fortfarande tårar i ögonen och fick då en extra klapp på axeln av honom innan han gick. Vi gick efter och fick då tag på Conny och tog kort med honom också. Jag ser dock helkonstig ut på den, så den spar jag för mig själv! Vi frågade om Göken kunde kolla in i kameran en gång, men han svarade att han aldrig blir bra på kort. Vi sa självklart att han visste blev de, så vi fick ta ett kort :) Killarna kom sedan med en flock tjejer som följde efter dom, vakterna var tvunga att göra väg för dom för att dom skulle kunna komma fram. Sen var det dags för oss att åka hem och ladda för Sommarkrysset som var nästa stopp på programmet, men det kommer en annan dag :)

Den dagen är en dag jag sent kommer glömma, den har satt så många minnen! Tack Sandra, Pia, Frida och Veronica för att ni gjorde dagen så lyckad!
Nu tänkte jag bjuda på lite bilder :)


Sandra väntar på bussen. Bilden är tagen 05.31 på morgonen, kanske säger en del om oss? :)<3


Sandra på morgonen :)<3


Jag på morgonen :)


Alldeles tomt, bara tre HELT OKÄNDA tjejer på scenen :O :)<3


Ingen kommentar :)<3


Jag och Mattias :)<3


Jag, Frida och Mattias :)<3


Jag, Frida, Sandra och Mattias :)<3


Danny och Göken kommer tillbaka efter ett dopp i de blöta :)<3


Danny och Göken solar :)<3


Började samlas folk framför scenen :)<3


Jag och Danny :)<3


Erik, Mattias, Danny :)<3


Erik och Danny :)<3


Erik och Mattias dansar :)<3


Erik och min hand. Bilden är tagen när han håller på och sätter han sig ner och tar min hand :)<3


Mattias :)<3


Danny :)<3


Jag och Göken :)<3 Ingen kommentar på hur jag ser ut, har precis gråtit!


Göken :)<3


Detta blev resultatet i tidningen, hela första sidan i andra delen :)<3


:)<3


Ola Sundbyholmstravet 20 Juli

I tisdags var jag och Nanna och kollade på Ola :) Tills Nanna kom till Eskilstuna satt jag på mammas jobb och lyssnade på en ljudbok, sen kom Nanna. Vi blev skjutsade ut till Sundbyholm av hennes pappa. När vi kom ut dit gick vi och åt. Sen gick vi bort till entrén och köade där, haha köade och köade vet jag inte om de blev.. När vi kom in fick vi en varsin påse med lite smått och gott i. Det var bla en badboll, chips, tandkräm och en en liten Pucko i :)
Det var inte några andra fans där när vi kom, så vi fick sitta själva där framför scenen, men det gjorde vi med glädje :) Vi satt och lyssnade lite på musik och hade inte speciellt roligt, det hände inte så mycket.. Helt plötsligt kommer Rebecka fram :D Det var sjukt kul att träffa henne, har inte gjort det sen skolavslutningen, och då skiljdes vi i tårar. Men tillslut kom Ola upp på scenen. Han körde 4 låtar om vi minns rätt :P Han var framme hos oss två gånger, och råkade en gång höra att jag och Nanna sjöng på Overdrive. Och frågade då vad låten hette som han skulle sjunga. Vi fick sedan sjunga lite i micken på Overdrive.. undra hur det lät? Vill inte veta det xD
Scenen var inge bra, vilket kommer synas på mina bilder.. Den var alldeles för hög och då dom inte hade något kravallstaket kom vi som stod längst fram alldeles förnära..
Efter var det signering :) När vi stod i signeringskön fick vi tag på Olas DJ Tim. Vi tog kort tillsammans med honom och fick hans autograf :) Vi fick också slå high five med Ola då han gick för att sätta sig och börja signera. Sen var vi väl framme. Han fick signera mina Idol DVD:er som jag hade med mig, min Idol 2005 CD-skiva, en singel och en bild på han och mig :) Efter fick jag ta kort tillsammans med honom. Nanna som tog korten tog 4st på Ola och mig :) Men innan vi tog korten kollade han på min tröja och läste IFK Strängnäs (Vi hade räknat med regn så jag hade min handbollströja på mig..) Fick också en kram innan det var Nannas tur att få ta kort tillsammans med honom. Jag passade på och frågade var han hade armbandet han fick av mig och Ronjjah i Västerås, och han svarade att det låg i prisskåpet.
vi gick sedan och ställde oss så att vi kunde få en kram av honom innan han gick in :)

Dagen var väldigt lyckad :) och nu tänkte jag bjuda på lite bilder, och klaga inte på dom.. har inte min system så jag är inte vän med min kamera! Plus att den råkade vara inzoomad när Ola kollade på oss vilket också syns på bilderna xD


Jag och Nanna :)<3


Ola :)<3


Ola :)<3


Ola :)<3 (Här får Nanna elr Rebecka sjunga lite på Overdrive. Bilden är redigerad då den blev väldiigt mörk)


Ola :)<3 (som sagt, ganska inzooomat.. Denna bild och också redigerad då den också var väldiiigt mörk)


Ola :)<3 ( Nannas bild, anledningen till att den är med är för att han kollar på mig :)<3 )


Ola :)<3


Ola :)<3


Jag och DJ Tim :)


Jag och Ola :)<3


Jag och Ola :)<3


Jag och Ola :)<3

Sommarkrysset 17 Juli

I lördags var jag och Nanna uppe i Stockholm och kollade på Sommarkrysset. Vi skyndade oss inte dit, trots det fick vi väldigt bra platser :) Vi satt på andra och tredje raden, Nanna satt bakom mig.
Egentligen var det inte så mycket som hände den dagen, men det var skoj ändå.
Det var rep under hela dagen. Vi snackade lite med Niclas, och även med Martin. Regnade gjorde det lite oxo, men det var bara droppar så man blev inte blöt :) Det var tur då jag och Nanna av någon anledning inte hade paraply med oss som vi alltid brukar ha..
Under genrepet fick jag en trevlig bänkkompis, Thomas Deutgen kom och satte sig brevid mig :) Han läste upp en ledtråd till ett av kryssen. Han gnussade med Gry och dansade med henne då Anne-Lie Rydé sjöng en dansbandslåt. Han och jag satt och snackade lite om dansbandskampen, men inte så mycket mer :)
Klart bäst under dagen var Rasmus Seebach! Sitter just nu och nördar hans låt Nattervan som han sjöng då :) Den är så bra, trots att jag inte fattar allt så är den bra :)
Synd var dock att vi var tvunga att dra innan direktsändningen :( Vi var tvunga att ta 8 tåget hem, då vi inte hade någon vuxen med oss :( men men sånt händer. Men annars hade vi kul, bättre kunde det dock ha vart.

Nu kommer några bilder, dock bara från genrepet och någon till på Rasmus Seebach tror jag ;)


Rasmus Seebach :) <3


Rasmus Seebach :)<3


Rasmus Seebach :)<3


Madcon :)


Madcon och Magnus Carlsson :)


Anne-Lie Rydé :)


Crucified Barbara :)


Fibes Oh Fibes!


Gry Forsell :)


Thomas och Gry :)


Jag och Thomas :)


Jag och Thomas :)


Allsång På Skansen 13 Juli

Jag har kommit efter med spelningarna, men jag försöker komma ifatt nu. Får se hur det går..

Tidigt på morgonen var det att ta sig till tågstationen för att ta tåget till Stockholm där sedan Allsång på Skansen väntade. I Eskilstuna steg Pia på och gjorde mig sällskap, elr om det var jag som gjorde henne sällskap?
Väl framme var det att köa i drygt en timma innan det var insläpp. Självklart var det jag som fick springa, och det var sjukt jobbigt uppför den stora rulltrappan som ALDRIG tog slut :O Väl uppe hittade jag en plats åt oss, men när Pia kom så hittade vi en mkt bättre plats :) Under hela dagen satt vi i skuggan, det var bara någon gång på dan vi fick sitta i solen en stund. Men det gjorde inget. Blåste gjorde det en del oxo, men det var bara skönt.
Anders drog igång att repa sitt ganska snart. Medan dom som jobbade där skulle fixa något ovanför vår bänk i prencip var vi tvunga att flytta på oss. Men det gjorde inget, för vi fick sitta på VIP-platserna :) Anders kom och stod brevid mig en gång, och sen kollade han konstigt på mig när jag flyttade mig för att jag hade en krankamera (elr vad det heter) ovanför huvudet. Det var läskigt, det hade gjort ont om den ramlade ner xD Sen var det att sätta sig på våra platser. Vi hade jättebra platser, det ända var att vi hade en stor röd låda som stod ivägen!
Anders var snäll och bjöd på Gifflar :) mums mums..
Efter lång tids beslutångest köpte jag Allsångshäftet, och fick det oxo signerat av Anders själv :) Dagen i sig var annars ganska lugn, hände inge speciellt. Det var rep under hela dagen.
Innan direktsändningen tog dom bort den röda lådan och både jag och Pia blev glad :) Nu kunde vi se ALLT, och speciellt DARIN :) Han stod och kollade in i dom två kamerorna som stod snett framför oss och som stod framför honom. Så han kollade åt det hållet vi satt, så vi såg honom väldigt bra :D
Vi kunde tyvärr inte vara kvar hela halvtimmen efter direktsändningen, för att vi var tvungna att hinna med sista tåget hem. Så vi fick inte höra Darin en sista gång :( Men vi var glada ändå.
När vi kom till bussen så skulle vi tydligen vara tvunga att ta tunnelbanan från något ställe till stationen. Men vi tyckte att det inte stämde och frågade om det inte fanns någon direktbuss, men det gjorde det inte sa hon.. Men när vi kom till stationen så ser vi den bussen som vi hade tänkt ta, så jag vet inte vad den där tjejen snackade om... Men till tåget kom vi, och vi hann med någon minuts marginal köpa mat på Burger King innan tåget gick hemåt.
Dom i samma vagn undrade säkert va vi höll på med, för shit va vi skrattade. Jag tror både jag och Pia var övertrötta och skrattade till allt, elr iaf jag xD Men kul hade vi, men samtidigt väldiiigt trött efter en lång och rolig dag! Men det var värt allt!

Tack Pia för den dagen, vi hade väldiiigt roligt. Trots att vi velade om vi skulle åka elr inte så är jag glad att vi åkte :D

Nu tänkte jag bjuda på lite bilder från dagen/kvällen :)


Anders Lundin :)


Darin :)<3


Darin :)<3


Cotton Eye Joe Show (Rednex) :)


Timoteij (minus en som inte kom med på bilden) :)


Movits! :)


Kikki :)


Kikki (från sista halvtimmen efter direktsändningen) :)


Olivia Stevens :)


Eric Saade ParkenZoo 11 Juli

För ungefär en vecka sen var jag och kollade på Eric Saade som gästade ParkenZoo i Eskilstuna. Där träffade jag under dagen Elina och även Jessica :)
Jag tog tåget till Eskilstuna och gick sedan till Parken, jag var där halv 11. Jag trodde då att det skulle sitta någon framför scenen då dom hade öppnat en halv timme tidigare. Men så var det inte, jag var först :) Jag la ut min filt och satt där alldeles ensam i solen och lyssnade på musik. Folk som skulle kolla på djuren går förbi mig. Visst att dom kollade lite konstigt att jag satt där, men dom behövde inte PEKA! Shit va irriterad jag blev på dom! Dom kunde lixom säga till sina barn att kolla på mig!? Hallå, jag är inte döv jag hörde vad dom sa! Jag fårstår att dom kollade, men dom behövde inte PEKA!!!! Det gjorde mig jätteiriiterad! Men medan jag satt där läser jag min bok som jag hade med mig. Efter en stund kom det två tjejer till och satte sig framför scenen.
Någon gång innan tolv kom Saade och hans gäng dit. Eric hade en fotboll med sig som killarna i bandet tog och latjade lite med. Dom stod framför mig på den asfaltsplan som publiken sedan stod på. Helt plötsligt så sparkade en av killarna fel och bollen hamnade på mig. Jag är inte bollrädd så det gjorde inget. Sen kom Elina och vi satte oss i skuggen, solen var för varm! Vi såg säkert jätteroliga ut när vi skulle gå och fylla på våra vattenflaskor, men det bjöd vi på! Marken var sjukt varm och man kunde säkert ha kunnat steka ägg på den xD
När killarna i bandet kom ut igen och spelade mer fotboll så satte jag och Elina oss i närheten av dom i skuggan. Helt plötsligt sparkades bollen till oss, det var dock inte med flit. Men jag kastade då tillbaka den till killarna. Samma sak hände en stund senare igen, och då sparkade jag tillbaka den. När vi sedan skulle gå till våra platser framför scenen kom bollen på oss och jag knäade då bort den.
Sen var det ganska lugnt fram till själva uppträdandet. Vi tog kort med några bandmedlemar och även ett kort med Saade själv :) Under själva spelningen hände väl inte så mkt, jag och Elina skämde ut oss ganska rejält, men det är juh ingen nyhet ;) Det var väldigt dåligt ljud under spelningen, men det klarade Saade av snyggt. Han sjöng Manboy acapella då dom höll på att få igång ljudet igen. Men som sagt, han klarade av det snyggt!
Efter spelningen fick jag en av Saades två vattenflaskor. Elina tänkte dricka upp vattnet som var i, men det fick hon inte. Så då fick jag det över mig istället. Jessica fick hans andra vattenflaska och mkt av det vattnet fick jag oxo över mig xD men men, det gjorde inget :P
Elina var tvungen att dra direkt efter spelningen :( Men jag och Jessica var kvar. Vi ställde oss så att vi skulle få träffa Saade en snabbis då han gick för att skriva autografer. Han signerade min/hans flaska, mitt block och min arm. Vi tog oxo ett kort tsm, och där ser vi typ lika blöta ut xD Sen ställde vi oss så att vi kunde få snacka/ta kort/få autografer av bandet. och det fick vi :) Vi fick under dagen tag på alla utom en av dansarna. Jag fixade någon autograf till Elina oxo :) Sen stängde Parken och vi gick därifrån.

Dagen var sjukt rolig, med många bilder tsm med dom. Under dagen tog jag 19 kort tsm med dom, och 2 av dom var med Saade själv ;) Så bilderna jag bjuder på idag är mest på mig och killarna. Jag kommer oxo bjuda på någon på bara Saade och någon till. Jag bjuder dock inte på alla bilder tsm med dom, det är någon jag inte bjuder på då dom ser konstiga ut..

Nu kommer bilderna :)


Jag och Eric Saade (inge bra bild) :)<3


Jag och Calle :)<3


Jag och Anton (ingen bra bild) :)<3


Jag och Erik :)<3


Jag och Alex :)


Jag och Kevin :)


Jag och Calle :)<3


Jag och Alex :)


Jag och Eric Saade :)<3


Jag och Anton :)<3
 

Jag och Erik :)<3


Jag och Aron (om vi uppfattade rätt va Calle sa) :)


Jag och Calle :)<3


Jag och Kevin (ingen bra bild) :)


Jag och basisten :)


Jag och en av Erics dansare :)


Jag och Erik :)<3


Eric Saade :)<3


Erik skriver sin autograf på Aron med min penna :)<3


Jag och Elina direkt efter spelningen, så här blöta var vi :)<3


Ingen kommentar xD


E.M.D. Nora 9 Juli

Igår var det EMD som gällde för mig, Ronjjah och Josse. Bussen gick från Ronjjah 05.52 så det var att gå upp tidigt.. När bussen kom hade inte Josse kommit, hon hade försovit sig, fast hon kom lite senare till Nora.
Klantiga som jag och Ronjjah kan vara tydligen så hade vi inte kollat vilka bussar vi skulle ta, så vi fick fråga busschaffören. Hon var trevlig och hjälpt oss :)
Väl framme halv 8 var det dött där, några enstaka jobbade där. Men jag och Ronjjah sätter oss framför scenen och lyssnar på musik. Efter ett tag kommer en fotograf fram till oss och börjar prata lite. Hon fotade för något som jag inte riktigt uppfattade, men det var ingen tidning. Hon ville att Ronjjah skulle skriva Danny på min arm medan hon tog kort, så det gjorde hon. Får se senare om hon använder bilderna hon tog till sitt projekt, om hon gör det få vi ett mail av henne så att vi vet om att hon har använt dom. Sen var det hyfsat dött där, vi satt och lyssanade på musik. Sen kom Josse med en efterlängtad filt (hahaha det var kallt, vi satt i skuggan).
Det var en fågel där som Ronjjah döpte till Fido. Vi tror han var skadad, för han flög inte och rörde sig knappt :(

Telia var där med sitt The Next Big Thing. Så klockan 15 typ kom Linda Pritchard och Neo och sjöng. Linda kollade väldigt många gånger på mig.. Hon sjöng två låtar likaså Neo. Sen var det signering med dom två, och det var bara jag av oss tre som gick dit. Ronjjah och Josse vaktade platserna för det började komma mkt folk..
Men sen var det dags för EMD, och som vi hade längtat :) Dom körde 5 låtar, Jennie Let Me Love You, Baby Goodbye, Save Tonight, Alone, All For Love. Jag och Ronjjah gjorde hjärtan med våran händer, och en gång när jag gjorde det mot Danny så såg han det och gjorde ett han med och sedan pekade han på sig och sedan på mig :) han var så söt så <3
Efteråt gick Josse och Ronjjah till signeringskön, medan jag försökte få tag i Dannys vattenflaska som jag fick tillslut :D Innan vi kom fram till killarna så stod jag och tog kort på dom :) Det blev många bra bilder på Danny och Erik<3 Men helt plötsligt så stod det error på min kamera, när jag skulle ha tagit världens finaste bild på Danny, han kollade in i kameran och blinkade och jag tog kort och så står det error och bilden sprades inte :'( Så efter det var jag mest besviken på den tror jag, och man vet juh aldrig va mamma och pappa ska söga om jag säger att den är sönder.. Men just då stod jag bara och visste inget kände de som, och jag kollade inte på killarna. Men sen kollade jag lite sanbbt på Danny, och ser att han kollar på mig. Han såg typ att jag inte var lika glad som hade varit precis innan, så hans blick var helt underbar. Han började sen att le mot mig och då började jag oxo att le. Han får en alltid att vara glad! <3
När vi så gott som var framme hos killarna gick vi ur kön och ställde oss sist, men innan vi gjorde det ropade Ronjjah på Danny. Erik kollade då på mig, med nästan samma blick som Danny. Men han fick mig inte att le, men den blicken vara oxo helt underbar <3
När vi nästan var framme nästa gång kom en kille fram till mig som jobbade där och ville kolla på bilderna jag hade med mig. Han tyckte dom var fina och det var kul att jag hade med mig dom :) Sen var vi framme hos killarna. Danny sa direkt "Du har en syster va?" haha, vad jag vet så har jag ingen. Men killarna signerade mina bilder och dom kommenterade dom och skrattade till någon tror jag :) Jag tyckte Danny kunde signera sin flaska, och när han hade gjort det öppnade han korken och drack och stängde den sen och gav den till mig :) visst att jag sa att det var den han hade på scenen och det var därför han skulle signera den, men det var lite roligt att han drack ur den där. När vi hade gått ifrån killarna ville vi ta kort med dom, så vi stod där dom skulle gå. Och då kommer vi på att vi hade glömt att ge dom armbanden. Men vi fick tillslut vi tag på dom och dom fick dom :) När Ronjjah hade gett Danny sitt armband visade vi att vi hade likadana, då hade vi alla fem våra händer ihop. Sen ville jag att Matte skulle signera min arm då Danny redan hade gjort det (han drog då väldigt i min arm för att kunna skriva haha). Medan Matte skulle skriva så håller Danny i min handled och drar lite lätt. Ronjjah berättade sen att hon drog i Dannys arm, så Matte höll i min arm, Danny drog i min arm och Ronjjah drog i Danny.
Vi fick även ta kort med Erik och Matte, men dom blev inge bra på mig iaf så dom kommer antagligen inte att hamna här..

Träffade oxo Marika och Felicia där :)

DENNA DAG VAR UNDERBAR OCH TACK ALLA SOM VAR DÄÄÄR!! :) <333

Nu kommer lite bilder som jag har tagit :) Och förlåt att det står text på dom, men jag vill inte att andra ska ta dom sry...


Ronjjah och Fido :)


Linda Pritchard :)


Neo :)


Killarna :)<3


Danny :)<3


Erik och Danny :)<3


Söta Danny och Erik på signeringen :)<3


Erik :)<3


Erik :)<3


Många bilder blev det på Erik, men det gör väl inget? :)<3


Sista bilden på Erik :)<3


Matte :)<3


Danny :) <333


Danny :)<333


Danny :)<33333333


EMD på ParkenZoo 2008 :)<3


Erik och Matte på MalmaMarken 2008  :)<3


Matte på Tuna Park 2008 :)<3


Danny på Tuna Park 2008 :)<3


Erik på Parken Zoo 2007 :)<3


Matte och jag på Parken Zoo 2008 :)<3


Erik och jag på MediaMarkt 2009 :)<3


Danny och jag på Parken Zoo 2009 :)<3


Matte på Sommarkrysset 2008 :)<3


Linda signerade Idolboken :)


Neo har signerat mitt block :)


Linda har signerat mitt block :)


Erik har signerat mitt block :)<3


Köpte Save Tonight och fick den signerad :)<3


Dannys flaska som han signerade :)<3

Danny signerade mitt block oxo, men fick tydligen inte med det på bild. Sen skrev Matte och Danny på mina armar som inte heller kom med.

Puss på denna dag!<3


RixFm Festival 2010 Västerås 1 Juli

Igår var jag och Ronjjah på RixFm Festival i V-ås. Vi vaknade 3 på natten/morgonen och vi gick nog inte upp fören halv 4, Vi gjorde oss i ordning och tog oss till tågstationen där vi skulle ta bussen till Enköping. När vi satt på bussen skickade vi ett mail till RixMorron Zoo där vi skrev att vi satt på bussen och var på väg till västerås för att sedan sitta där 12h innan allt drog igång på kvällen. När vi satt och väntade på tåget i Enköping, läste Ola Lustig upp mailet i radio. Han kallde mig för Snurpan, bara för att jag har dte i min e-mailadress.. haha, men dom önskade oss lycka till och tyckte vi var engagerade som kom så tidigt.
Väl framme i Västerås och Fiskartorget så stod det en bil, och i bilen satt det någon och sov. Det satt även en kille på scenen som kollade ganska konstigt på oss. Sen hade tydligen killen på scenen ringt till killen i bilen och sa att han hade två tjejer utanför bilen. Sen när jag och Ronjjah hade satt oss framför scenen, så råkade han i bilen trycka på tutan och både han och vi blev rädda. Han vaknade då och kom ut ur bilen. Dom två killarna var riktigt roliga och jag tror inte jag och Ronjjah skrattade så mkt under hela dagen som vi gjorde åt dom då på morgonen. Sen var det väl ganska dött till Upplevelsebyn öppnade. Vi gick där och kollade lite, var med i någon tävling och drack lite O´Boy Daim som dom bjöd på där :) Vi var också på dom olika signeringar som var, Broken Door, Star Pilots, Ola och Timoteij.
Det hände väl inge speciellt på dom olika signeringarna förutom på Olas. Vi var först upp och träffa honom. Han signerade det vi hade med oss och sen gav vi honom ett armband, som vi har ett varsitt likadant. Sen satte vi tre våra händer med armbanden brevid varandra. Han frågade oxo om vi skulle vara kvar till kvällen, vi svarade självklart med tanke på att vi hade suttit där sedan 7 på morgonen. Då svarade han att han hade hört om oss, att det var några tjejer som hade suttit där sedan 6-7 på morgonen. Hahaha lite pinsamt, men det var kul ändå.
Ronjjah vann en RIX FM FESTIVAL T-shirt på intro-tävlingen, och det var på Olas låt Unstoppble som hon vann den :)
Innan Broken Door skulle signera, spelade dom två låtar live på lilla scenen. Medan dom gjorde de var det en kille som la en RIX FM tröja på min axel, och jag var helt säker på att det var Ronjjah som hade lagt sin tröja där, men sen såg jag att hon hade den på sig och då såg jag även att det var en kille som la tröjor på axlar :P Broken Door kastade/delade ut tröjor oxo, jag fick en i handen av Tobias och sen fångade jag en när han kastade ut den.
Själv vann jag en RIX FM Festival 2010 CD i någon Quiz tävling. Jag och Ronjjah hade varit och köpt glass och gick förbi lilla scenen, och då var det tydligen en tävling där, och Tommy ställde precis då en fråga som både jag och Ronjjah kunde svaret på och vi svarade precis samtidigt, och vi var snabbast oxo :) Då sa Tommy att vi båda skulle gå upp på scenen för att vara med i tävlingen. Då var det jag, ronjjah och en liten kille som tävlade om CD:n. Vi fick svara på frågor där, och jag svarade rätt på 2 och vann då :) Frågorna jag hann först på var:
1. Vem sänder RixFm förmiddagar? jag svarade Maria Lindberg som var rätt.
2. Vad heter Tittis hund? jag svarade Alice som oxo de var rätt.
Direkt efter den var det signering med Timoteij, så dom fick signera den :)

Sen var det ganska lugnt till själva showen på kvällen. Själva showen var grymt bra, jag och ronjjah skrek och sjöng väldigt mkt! Så fort Erik Wedberg kom ut på scenen skrek vi hans namn och klappade händerna xD

Dagen var väldigt lyckad och jag hade sjukt kul! Lixom jag tror Ronjjah oxo hade. Att bara vara där väckte MÅNGA minnen från förra året! (Mer om de kan ni läsa senare tror jag)

Nu kommer lite bilder som jag har tagit, det kommer även bilder på allt jag fick med mig hem, och skivor som jag fick signerat.Jag och Broken Door


Jag och Star Pilots


Jag och Timoteij


Broken Door hade live spelning på Lilla Scenen

 
Ola med armbandet som han fick av oss


Star Pilots på signeringen


Rebound soundcheckar


Erik och Titti


Joakim Ramsell


Stefan


Anna


Rebound


Linda och Velvet


Love Generation


Apollo Drive


Timoteij


Star Pilots


Broken Door


Ola


Påse som jag köpte med diverse saker i, bla Aftonbladet, Sofies Mode och Klick!


Broken Door som har signerat


Star Pilots har signerat


Timoteij har signerat


Timoteij har signerat skivan jag vann


Timoteij signerade Kom som jag köpte (den var försignerad på framsidan, så dom fick signera baksidan)


Ola signerade Overdrive som jag köpte


Ola signerade Brothers (ja jag vet att den är gammal XD)


Ola signerade Feelgood


Ola signerade S.O.S.


Ola signerade Natalie


Ola signerade Idol 2005


Ola signerade Idolboken


Allt jag fick med mig hem :)

TACK RONJJAH FÖR DENNA UNDERBARA DAG!!! <33 och såklart ni andra som jag oxo träffade :)


RSS 2.0